Premium Car Rental a Farmagonál

Rengeteg olyan szituáció akad, amikor a saját autós utazás helyett praktikusabb bérelni, hiszen az exkluzív megjelenés mellett kényelmesebb, sőt még gazdaságosabb is.

Partnereink igénye alapján új szolgáltatással bővül portfóliónk, melynek keretében elsőként forgalomba állítottunk egy 9 személyes Volkswagen Transportert, mellyel akár Ön is elutazhat a hamarosan esedékes családi összejövetelre, vagy egy üzleti megbeszélésre, esetleg egy baráti kiruccanásra.

Béreljen kisbuszt Ön is és utazzon biztonságosan, költséghatékonyan és komfortosan.

Amennyiben pedig még a vezetés fáradalmát, illetve terhét is átruházná másra, akkor sem kell aggódnia, hisz a jármű mellé, igény esetén, sofőrt is biztosítunk.

Béreljen gépjárművet a Farmago-tól, amennyiben:

- Saját autóját helyettesítené hosszabb, rövidebb időre,

- Belföldi, vagy külföldi utazásra indul családjával, barátaival, kollégáival és több férőhelyes gépjárműre van szüksége

- Sportegyesületek vagy más közösségek időszakos, esetleg rendszeres szállítását szeretné a lehető legjobb kezekben tudni

- Rendezvénye transzferszolgáltatását szeretné professzionálisan megoldani (esküvői násznép, céges karácsony, csapatépítés, iskolai események)

Válassza a Farmago Premium Car Rentalt, mert:

- Rendszeresen karbantartott, kiváló műszaki állapotú, fertőtlenített gépjárművel várjuk

- Nem kell bajlódnia az autópálya matricával, a gumicserével, a biztosításokkal és a szervizzel sem

- Szükség esetén sofőrt biztosítunk a jármű mellé

- Akár rövid, akár hosszú távra is biztosítjuk Önnek a megfelelő gépjárművet