Szolgáltatások

Csereautó

Önnel is bizonyára előfordult már, hogy céges autója meghibásodott, esetleg baleset miatt üzemképtelenné vált. A Farmago Kft. ügyfeleinek ilyen és ehhez hasonló esetekben csak az assistance számot kell tárcsázni és a csereautó szolgáltatást igénybe venni. Ami nem jelent mást, mint kategóriájának megfelelő cserautó biztosítása szervizelés, kárügyintézés és javítás időtartamára, akár a baleset vagy meghibásodás helyén történő azonnali átadással. A Farmago Kft. céljai közt szerepel, hogy mint flottamenedzsment szolgáltatató, Ügyfelei teljes megelégedettségére törekedve, biztosítsa az állandó mobilitási lehetőségüket.

Gépkocsi beszerzés

A Farmago Kft. vállalja a céges autók beszerzését is. A költséghatékonyságot szem előtt tartva, megversenyezteti a gépkocsi szállítókat, az adott gépjárművek beszerzési árával, fenntartási költségeivel és a járulékos szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az eredményről összehasonlítást készít, amit Ügyfelei rendelkezésére bocsát. Döntés estén, a gépjárművek beszerzését intézi, és a szükséges adminisztrációt (megrendelés, biztosításkötés, forgalomba helyezés stb.) elvégzi. Kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi, hogy jelentős árengedményeket érvényesítsünk ügyfeleink számára.

Gépkocsi felvásárlás

Üzletpolitikai okok miatt előfordulhat, hogy a céges autóflotta módosításon esik át. Ennek egy eleme lehet, a használt gépjárművek eladása, ahol elsődleges célként szerepel a céges autó minél magasabb áron való értékesítése. Nem szabad megfeledkezni az autóértékesítéssel együtt járó nehézségekről, mint például az érdeklődők hívásáról, a gépjármű többszöri bemutatásáról, az alku folyamatáról, eladás esetén, az ügyintézés menetéről. Mindezen nehézségeket összefoglalva a Farmago Kft vállalja ügyfelei használt gépjárműveinek értékesítését. A Farmago Kft. a használt gépkocsikra vagy azonnali vételi ajánlatot tesz, vagy hálózatán keresztül a lehető legrövidebb időn belül és legjobb áron értékesíti azokat.

Biztosítás

A Farmago Kft. Ügyfelei teljes gépjárműflottájára vonatkozóan, a lehetséges károk (törés, lopás, poggyász, baleset) figyelembevételével, megversenyezteti a ma Magyarországon lévő biztosítókat. A kapott ajánlatokból kiválasztja a flottamenedzsment számára legkedvezőbb feltételeket, kötelező felelősség biztosításra, CASCO-ra, GAP-ra illetve baleset és poggyászbiztosításra. A meglévő biztosítási állományt minden évben felülvizsgálja. Baleset vagy káresemény alkalmával a biztosítóval történő elszámolást, és az autójavítását átvállalja. Assistance szolgáltatásunknak köszönhetően baleset vagy gépjármű meghibásodása esetén 0-24 órában elérhetőek vagyunk.

Szervizelés

A Farmago Kft. elvégzi a gépjárműveknek megfelelő karbantartást, javítást. Vállalja, hogy nyomon követi a gépjármű gyártója által előírt időbeni, illetve kilométer alapján történő kötelező karbantartási munkákat.

Üzemeltetés

Hogy Ügyfeleink csak a saját feladataikra koncentrálhassanak, az autó ügyintézés terhét levesszük a vállukról. A Farmago Kft. minden munkát átvállal a gépkocsik beszerzésén, teljes körű üzemeltetésén és fenntartásán át, egészen az értékesítésig. Hozzáértő munkatársak, saját szerviz és megfelelően átgondolt nyilvántartások segítségével követhetővé és tervezhetővé válik az autóflotta fenntartásának költsége. A flottakezelés során ügyfeleink csak egy szolgáltatóval állnak kapcsolatban.

Állapotfelmérés

A Farmago Kft. vállalja Ügyfelei meglévő autóflottájának állapotfelmérését. Az Ügyfél engedélyével beszerzi a gépjárművekre vonatkozó szervizmúltat, saját szervize segítségével átvizsgálja a céges autók műszaki állapotát. Ezek alapján ajánlást készít a szükséges szervizelésekről, javaslatot tesz az esetleges jármű cserékre.

Hozom-viszem szolgáltatás

A Farmago Kft. a flottakezelés folyamán igyekszik Ügyfelei számára időt is megtakarítani. Kérés esetén hozom – viszem szolgáltatásunknak köszönhetően, adott gépjárművek szervizelésénél Önnek nem kell jelen lennie, mert cégünk vállalja a szervízelendő autók elszállítását- visszaszállítást, az üzemképtelen gépjárművek autómentővel való beszállítását.

Extra szolgáltatások

Műholdas követőrendszer

Tisztában vagyunk azzal, hogy Önt különleges kapcsolat fűzi gépjárművéhez. Arra az autóra, amire vágytunk, ami megóv minket hosszú utazásokon és a napi munkába járást is megkönnyíti, vigyázni kell. Olyan felszereltségű, színű, márkájú, amitől különlegessé, egyedivé vált. Meghálálja azt az egyedi gondoskodást, melyet  a műholdas járművédelem biztosít személyautók számára. A műholdas, GPS alapú gépjárművédelmi rendszer fokozott biztonságot nyújt a gépjármű ellen irányuló különféle tolvajlási, rablási módok ellen. Műholdas GPS járművédelem legfőbb célja, hogy a gépjárműlopást megakadályozza. GPS műholdas gépjárművédelem, illetve a GPS műholdas technológiának  köszönhetően már minden biztonságra törekvő gépjármű-tulajdonos megóvhatja értékét az autó tolvajoktól. A sofőrazonosítás, a határátlépés figyelés, a GPRS és GPS zavarás elleni védelem olyan szolgáltatások, melyek méltán érdemelték ki ügyfeleink elismerését.

Bérautó szolgáltatás

A Farmago Kft. Ügyfelei számára esetileg, saját gépkocsi parkjából, rövidtávra (1 nap, 1 hét, 1 hónap, fél év) bérbe ad gépkocsikat a kis kategóriától egészen a prémium kategóriás reprezentatív gépjárművekig a Procar cégcsoport keretein belül.

GAP biztosítás

A GAP biztosítás a gépjárművek totál- és lopáskára esetén fizet kártérítést a biztosított számára. A vételár biztosítás téríti a beszerzési ár és a kárkori érték közötti különbözetet, melyet a Casco biztosítás nem fedez. A GAP finanszírozott gépjármű esetén fedezetet nyújt a biztosító által számolt érték és a tartozás különbségére.