Rólunk

Mert hisszük…

Farmago Kft.

A Farmago Kft.-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy nagy múltú szakmai tapasztalatunkat felhasználva, saját eszközökkel tudjunk teljes körű szolgáltatást nyújtani Ügyfeleinknek.

Garantált ár

Garantáljuk karbantartási árainkat, érdekünk, hogy a flottamenedzsment során szigorúan ellenőrizzük a kiadásokat, ezzel költséget takarítsunk meg Ügyfeleink számára. Ennek érdekében minden szervizes munka és egyéb kiadás szigorú ellenőrzésen megy keresztül, anélkül, hogy lelassítaná a munkafolyamatot.

Célunk

Célunk, hogy ügyfeleink mindig a saját alaptevékenységükre tudjanak koncentrálni és az ehhez szükséges gépjárműparkkal ne kelljen foglalkozniuk.

A Farmago Kft., mint a Procar cégcsoport tagja, 2013-ban indult el, kiegészítve és ily módon teljessé téve, az akkor már 22 éve sikeresen működő Procar Kft. munkáját. Feladatunk az üzleti partnerek egyedi igényeinek kiszolgálása, a vállalkozások támogatása. Összefogjuk több mint 25 év tapasztalatát, több mint 50 munkavállalónk szaktudását azért, hogy Ön és cége csak a munkájára tudjon koncentrálni. Tevékenységünket ügyfélkörünk egyedi igényei alapján végezzük. Szolgáltatásunk erőssége a rugalmasság, ügyfélközpontúság, megbízhatóság, mellyel más flottakezelőknél nem alkalmazott megoldások is megvalósíthatók.

Szakmai múltunk, kapcsolataink lehetővé teszik, hogy árengedményeket érvényesítsünk ügyfeleink számára a gépjárművek vásárlása és üzemeltetése során. Kollégáink szakértői tanácsadással állnak ügyfeleink rendelkezésére a típusválasztástól a konstrukciók kiválasztásán keresztül a szerződés lezárásáig.

Ismerjük a mindennapos kihívásokat. A fejlődés rengeteg időt és még több pénzt igényel. Célunk, hogy ügyfeleink mindig saját tevékenységükre tudjanak koncentrálni és az ehhez szükséges autóflottával ne kelljen foglalkozniuk. Ha a nap Önnek is 24 órából áll, akkor ránk van szüksége!

Reméljük, hogy hamarosan Önt vagy vállalkozását is Ügyfelünk között köszönthetjük.

Miért a Farmago?

Ma a flottakezelési piacon vagy banki hátterű, vagy adminisztratív, illetve összetett flottamenedzsmenttel találkozhatunk.

A Farmago Kft. tevékenységét minél szélesebb körben hivatott kiterjeszteni. Újfajta flottakezelési lehetőséget kínál Ügyfeleinek, ahol az összetett flottakezelési szolgáltatásokon túl extra gépjármű üzemeltetési lehetőségeket biztosít. Egyedi ügyféligényeket kielégítve, rugalmas fizetési ütemezést biztosítva.

Amitől mások vagyunk:

  • Saját autó flotta
  • Saját csereautó park
  • Saját szerviz
  • Nagyszámú alvállalkozói kör
  • Sokrétű flottakezelés
  • Gyorsaság
  • Rugalmasság
  • Gyakran ellenőrzött munkafolyamatok, precizitás
  • Kedvező szolgáltatási árak és feltételek
  • Céghez rendelt személyes tanácsadás